Välkommen till

FLYTTSTÄDNING SÖLVESBORG

Vi på RM Hem & Trädgård AB är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda högkvalitativa trädgårds- och hemtjänster till sina kunder. Företaget har vuxit till att bli en av de mest betrodda och pålitliga leverantörerna av trädgårds- och hemtjänster i sin region.

Våra Tjänster

Städfirma

Flyttstädning

Kontorsstädning

Trädgårdsstjänster

FLYTTSTÄDNING SÖLVESBORG

Letar du efter en pålitlig och professionell flyttstädningstjänst i Sölvesborg? Då är RM Hem & Trädgård AB det perfekta valet för dig. Vi erbjuder högkvalitativ flyttstädningstjänst till konkurrenskraftiga priser för både privatpersoner och företag. 

Vi på RM Hem & Trädgård AB är specialiserade på flyttstädning och vet precis vad som krävs för att lämna ditt gamla hem i toppskick. Vi har erfarna städare som har städat hundratals hem och har den kunskap som krävs för att få bort all smuts och damm efter en flytt. Vi använder oss av professionella och miljövänliga städprodukter och har höga standarder för att säkerställa att städningen utförs på ett hållbart och säkert sätt.

VI STRÄVAR ALLTID EFTER FÖRSTKLASSIGA RESULTAT 

Om oss

Kunderna är alltid i centrum för RM Hem & Trädgård AB:s verksamhet. Företaget strävar efter att ge högkvalitativ kundservice och arbetar alltid för att säkerställa att kunderna är nöjda med de utförda tjänsterna. Företaget har också en transparent prissättning och ger alltid sina kunder en detaljerad beskrivning av kostnaderna för deras tjänster.

Sammanfattningsvis är RM Hem & Trädgård AB ett pålitligt och professionellt företag som erbjuder högkvalitativa trädgårds- och hemtjänster. Med ett stort utbud av tjänster och en stark betoning på hållbarhet och kundservice är RM Hem & Trädgård AB ett utmärkt val för alla som söker trädgårds- och hemtjänster av hög kvalitet.

RM Hem & Trädgård AB

Tjänster

Flyttstädning

När man flyttar ut från en bostad är det vanligt att man behöver städa ordentligt för att lämna över lägenheten eller huset till nästa hyresgäst eller ägare. Detta kan vara en stressig och tidskrävande process, särskilt om man har mycket annat att tänka på i samband med flytten.

Städfirma

RM Hem & Trädgård AB är en städfirma som erbjuder professionella och pålitliga städtjänster till privatpersoner och företag. Företaget har lång erfarenhet av att utföra städning i olika typer av bostäder och lokaler, och har en stor kundkrets som vittnar om deras höga standard och kvalitet.

Kontorsstädning

Kontorsstädning är en viktig del av att skapa en ren och trivsam arbetsmiljö för anställda. Det kan också bidra till att minska sjukfrånvaron genom att minska risken för sjukdomsspridning på arbetsplatsen. RM Hem & Trädgård AB har erfarna städare som är utbildade och kunniga när det gäller kontorsstädning.

Trädgårdsstjänster

Företaget kan erbjuda olika typer av trädgårdstjänster, inklusive design av nya trädgårdar eller omgestaltning av befintliga trädgårdar, underhåll och skötsel av trädgårdar, trädgårdsanläggning, gräsklippning, häckklippning och beskärning av träd och buskar.

Flyttstädning Sölvesborg
072-738 83 33
Bokedalsvägen 52, 294 92 Sölvesborg

RM Hem & Trädgård AB

Vi erbjuder professionella och pålitliga städtjänster till privatpersoner och företag. Kontakta oss för mer information!

VI ERBJUDER

Hemstäd

Flyttstädning

Kontorsstädning

Fönsterputs

Trädgårdstjänster